29 üründen 1 ile 12 arası gösteriliyor.

    Emsan Pera Midi Çaydanlık Takımı

    TL750.40

    Emsan Pera Midi Çaydanlık Takımı • İndüksiyon dahil tüm ocak tiplerinde kullanıma uygundur. • Demlik kendinden süzgece sahiptir. • Parlaklığını koruyan özenle polisajlanmış dış yüzeye sahiptir. Çay kahvaltılarımızın, misafir ikramlarımızın en sevilen içecekleri arasındadır. Demleme için kullanılan çaydanlık çeşitleri farklı ebatlarda olabilmektedir. Çay demleme oranı çaydanlık boyutuna göre değişkenlik gösterir. Orta boy çaydanlık için kullanacağınız çay miktarı daha az iken daha büyük boy çaydanlıklarda miktar artmaktadır. Dem oranı tamamen damak zevkinize göre değişkenlik gösterir. Çay & Kahve Demleme kategorisi ürünlerine göz atabilir ihtiyacınıza göre bir çok ürünü inceleyebilirsiniz.   Teknik Özellikler Demlik  1 L + Demlik Kapağı (11cm) Suluk  1.6 L  Gövde  Paslanmaz Çelik Kulp/Tepe  Bakalit Kapak  Paslanmaz Çelik

    Karaca Biogranit Steel Plus Çaydanlık Takımı Rose

    TL1430.40

    Açıklama : Karaca Biogranit Steel Plus Çaydanlık Takımı Rose

    Karaca Marsilya Düdüklü Tencere 7 Litre

    TL1598.40

    Açıklama : Karaca Marsilya Düdüklü Tencere 7 Litre

    Omnisoft Küçük Boy Siyah Yanmaz Fırın Eldiveni 1 Çift

    TL368.00

    Açıklama : Omnisoft Küçük Boy Siyah Yanmaz Fırın Eldiveni 1 Çift

    Thermoad Gözleme Tavası 36 CM Ahşap Saplı Gri

    TL382.40

    Thermoad Gözleme Tavası 36 CM Ahşap Saplı Gri Geniş kullanım alanı ile gözleme yaparken pratik bir kullanım sağlamaktadır.  Hafif ve Güçlü Tasarım Döküm ürünler diğer tencerelere göre kullanım açısından ayrıcalıklıdır! Modern hatları ve yüksek kalitede üretimi sayesinde ThermoAD alüminyum döküm ürünleri, daha hafiftir. Isıyı uzun süre muhafaza eden tabanları sayesinde kusursuz pişirme performansına olanak sunar. Elde yıkama yapınız. Kaplama olan ürünlerin elde yıkanması ürün ömrünü uzatır. Uzun Süreli Kullanım İmkanı Ürün malzemesinde PFOA (Teflon) içermeyen yapışmaz kaplama teknolojileri kullanılmaktadır. Thermo AD ürün gamının tamamı yüksek dayanıklılık değerlerine sahip özel granit kaplama kullanılmaktadır. Thermo AD ürünleri uzun yıllar ilk günkü görünümünü korur. İç ve dış granit kaplamadır. 

    Omnisoft EPX LEY-TB Tuzluk Biberlik Seti Paslanmaz Çelik

    TL486.40

    Açıklama : Omnisoft EPX LEY-TB Tuzluk Biberlik Seti Paslanmaz Çelik

    Thermoad 7 Parça Graneu Set-Gri

    TL1598.40

    Thermoad 7 Parça Graneu Set-Gri Yemek pişirmede lezzeti etkileyen faktörlerden biri de tencere ve tavalarınızın kalitesidir. Malzemesi güçlü ve yapışma yapmayan özelliği ile Thermoad set yemeklerinizin lezzetine lezzet katacaktır. Güçlü Malzeme Döküm ürünlerimiz çabuk ısınır , ısıyı uzun süre muhafaza ederler ve demir döküm mudillere göre %40 daha hafiftir. Eşit ısı dağılımları ile lezzetli ve daha sağlıklı yemekler. Eşit ısı dağılımları ile lezzetli ve daha sağlıklı yemekler. Set İçeriği Detayları • 20 cm Graneu model derin Tencere + kapak • 24 cm Graneu model derin Tencere + kapak • 26 cm Graneu model karnıyarık tenceresi + kapak • 26 cm Tava Kullanım ve Bakım Önerileri • Ürün ilk kullanımdan önce hafif deterjan ile yıkanmalıdır. • Bulaşık makinesinde yıkanması uygun değildir.

    Omnisoft EPX SP-500 Paslanmaz Çelik Kahve Süt Potu 500ml

    TL528.00

    Açıklama : Omnisoft EPX SP-500 Paslanmaz Çelik Kahve Süt Potu 500ml

    Cansuyu Gri Gözleme Tavası 36CM

    TL480.00

    Cansuyu Gözleme Tavası Cansuyu Gözleme tavası ürün seçeneği, enjeksiyon baskı alüminyum döküm olduğundan kullanıcıların tercih sebebidir. Gri alüminyum tava ile muhteşem lezzete sahip gözlemeler pişirebilirsiniz.p> Uzun Ömürlü Kullanım Tava modeli, ekstra dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Bu anlamda etkin ve doğru kullanımda uzun yıllar boyu kullanıma devam edilebilir. Dikkatli kullanımda çizilmez özelliktedir. Özel Tasarım Özel tasarıma sahip olan Cansuyu gözleme tavası modeli, Avrupa standartlarına uygun bir kaplamaya sahiptir. Özel tasarımıyla yemekleri yakmadan kıvamında pişirir. Sahip olduğu klasik gri renk ile hemen hemen her mutfağa uyum sağlayabilir. Çıkarılabilir sap özelliğine sahip bir üründür. Tavanın et kalınlığı 5 mm olarak öne çıkıyor.. Enjeksiyon baskı alüminyum dökümdür. Diğer ürünleri incelemek için Tava kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

    Nehir Sahra Sade 6 Parça Servis Takımı

    TL580.80

    Açıklama : Nehir Sahra Sade 6 Parça Servis Takımı

    Palex 3474-H-0 Masa Üstü Peçete Dispenseri Beyaz Hafif

    TL155.20

    Açıklama : Palex 3474-H-0 Masa Üstü Peçete Dispenseri Beyaz Hafif

    Nehir Sahra Sade 60 Parça Aile Takımı

    TL1765.60

    Nehir Sahra Sade 60 Parça Aile Takımı Yüksek kaliteli paslanmaz çelik sofra takımı seti, parlak ve estetik tasarımı ile sofralarda yerini almaya hazır. Yüksek Kalite Modern görünümlü, korozyona dirençli yapısı ile, son derece dayanıklıdır. Yıkanması kolay ve muhafazası kolay bir settir. Dengeli ağırlık ve pürüzsüz yüzey, estetik tutuş keyfi, tutmanın rahatlığını ve sağlıklı beslenmeyi destekler. Basit, klasik ve modern tasarımı aynı anda içeren mevcut çatal kaşık takımımızla günlük davetleri kaliteli bir yemek deneyimine dönüştürecektir. 60 Parça Set Yemek takımınızla eşleşecek kaşık takımı içerisinde 12 kişiyi ağırlayacak kadar kaşık, çatal takımı içermektedir. Her model kaşık ve çataldan 12 adet bulunmaktadır. Set içerisinde bıçak bulunmamaktadır. Yemek kaşığı, yemek çatalı, tatlı çatalı ve kaşığı ile çay kaşıkları set içeriğini oluşturmaktadır.

Fiyat

TL :

Kategori